Produk

  • Aluminum tension clamp

    Klem ketegangan aluminium

    Penjepit ketegangan digunakake kanggo jangkar lan ngencengi garis LV-ABC kanthi utusan netral terisolasi.
    Klem iki gampang dipasang tanpa alat lan suiatble kanggo macem-macem kahanan iklim.

  • Copper cable clamp

    Penjepit kabel tembaga

    Eaksesoris kabel listrik C clamp pipa tembaga digunakake kanggo nglindhungi bangunan, konduktor pengikat lan sambungan karya net, digawe saka bahan tembaga resistivitas rendah yaiku konduktivitas listrik sing apik, resistansi korosi sing apik lan instalasi sing cocog, produksi khusus, regane kompetitif.  

  • Guy Strand Vise

    Guy Strand Vise

    STRAND AUTOMATIS JENIS VISE

    Strand Vise uga diarani deadend kawat wong otomatis, yaiku aksesoris bentuk kerucut sing biasane diposisikan ing sisih ngisor tiang transmisi. Ing kene sambung karo ngisor kabel wong. Strand vise uga digunakake ing garis overhead sing disambungake karo aplikasi sing mati. Fungsi utamane yaiku kanggo mungkasi kabel wong lan kabel nduwur sirah.

    Tandha untaian dirancang kanggo dipasang ing kabel kanthi nggunakake prinsip jebakan driji. Ing kene, musim semi nyipta rahang menyang kabel mula nyetel alat kasebut. Rahang diluncurake supaya ora geser munggah.

    Sing apik babagan untaian untaian yaiku ora duwe kacang kanggo nggawa torsi menyang kabel. Iki tegese ora prelu compress ing lengen klambi.

    Konstruksi padat untaian nggawe dipercaya kanggo macem-macem aplikasi lan uga lingkungan sing beda-beda. Fitur baja galvanis sing ora mung kuwat nanging uga dilindhungi saka karusakan kimia.

    Tanduran untai bisa digunakake kanthi macem-macem helai kalebu las las, galvanis, aluminisasi, lan EHS, untaian baja.

    Desain untaian nggawe kompatibel karo macem-macem helai industri. Bisa ndhukung macem-macem kabel amarga desain balen universal.

  • Automatic Steel Guy Wire

    Kawat Wong Baja Otomatis

    • GUY-LINK digunakake utamane liwat peralatan telpon lan listrik kanggo mungkasi untai utawa rod ing pucuk pucuk lan ing mata jangkar. Kanggo Strand Suspensi, Strand Guy lan Kawat Statis. Digunakake kanggo mungkasi utusan dhukungan udhara, lan ing sisih ndhuwur lan ngisor wong mudhun.
    • Kanggo aplikasi splicing nganggo kabel overhead utawa kabel dhukungan
      • Sambungan otomatis dirancang kanggo digunakake
      Kekuwatan (HS) Dhuwur, Umum (Kom), Siemens-Martin (SM), Utilitas
      (Util) lan helai Sistem Bell
      • Sambungan otomatis dirancang kanggo digunakake
      kabeh jinis kawat wong sing didhaptar ing ndhuwur, ditambah Kekuwatan Tinggi Ekstra (EHS) lan
      Alumoweld (AW)
      • Kabeh campuran otomatis GLS bakal duwe paling ora 90% wong lanang
      kawat dirating kekuatan bejat
      Bahan: Shell - Alloy Aluminium Kekuwatan Tinggi
      Jaws - Steel Plated
  • Aluminum hot line tap clamps

    Klem tap garis panas aluminium

    Katrangan

    Klem hot-line (klem hotline minangka alat garis langsung sing digunakake kanggo sambungan distribusi tunyuk baris.

    Fitur

    Casting alloy 1-Bronze lan alloy aluminium nawakake kekuatan dhuwur, resistansi korosi lan kompatibilitas konduktor

    Lebar rahang 2-lengkap tegese kontak konduktor sing apik, nyuda suhu gabungan, aliran adhem konduktor minimal lan nyuda konduktor sajrone instalasi

    Fitur sing dimuat 3-Spring menehi ganti rugi kanggo aliran adhem lan offset ngencengi geter torsi

    Fitur sing dimuat 4-Spring menehi ganti rugi kanggo aliran adhem lan offset ngencengi geter torsi

    Eyebolts 4-palsu nyedhiyakake kekuatan bebas korosi lan ekspansi seragam nalika dimuat

    5-Sambungan tutul sing dipanggonke sisih ngalangi bisa nyebabake korosi konduktor utawa klem ing sambungan bimet

  • Hot Line Clamps

    Klem Panas Panas

    Clamp Aluminium Panas Panas Tembaga

    Katrangan:
    Hot Line Clamp minangka alat langsung sing kompatibel kanggo koneksi tap distribusi. Casting Alloy Brze lan Aluminium Alloy nawakake kekuatan dhuwur, resistansi korosi, lan kompatibilitas konduktor.
    Jembar rahang sing ditambahi tegese kontak konduktor sing apik, nyuda suhu gabungan, aliran adhem konduktor minimal lan nyuda konduktor sajrone instalasi. Fitur sing dimuat spring menehi ganti rugi kanggo aliran adhem lan offset sing ngencengi geter torsi. Bolt mripat palsu nyedhiyakake kekuwatan bebas korosi lan ekspansi seragam nalika dimuat Sambungan tunyuk sing dipanggonke sisih ndhuwur bisa nyegah korosi konduktor utawa klem ing sambungan bimetal. Tes Siklus Saiki sing sukses saben ANSI C119.4 nyedhiyakake jaminan manawa klem garis panas MPS bakal tahan kanthi cepet sambungan sing dipasang kanthi bener.

  • YH Composite Coated Zinc Oxide Arrester

    YH Composite Coated Zinc Oksida Arrester

    Ing pungkasan 20th abad, arrester seng dilapisi seng oksida komposit minangka jinis produk sing dipromosekake generasi anyar menyang pasar dening Amerika Serikat, Jepang lan negara liya. Sing paling maju dibandhingake sing biasa. Pambuka teknologi anyar iki ing taun 1980-an, negara-negara kita wis berkembang lan ketemu panjaluk IEC. Komposit organik polimer luwih cilik, luwih entheng, tahan polusi, bukti bledosan lan bukti kejut dibandhingake karo kacamata lan porselen.

  • Stainless steel tie

    Dasi stainless steel

    Bahan: Baja tahan karat 201/304/316, Kabeh dawa kasedhiya miturut panjaluk sampeyan

  • Stainless steel tape coil

    Koil stainless steel

    Bahan: Baja tahan karat 201/304/316, Kabeh dawa kasedhiya miturut panjaluk sampeyan

  • Copper, Aluminum Split bolt connector

    Tembaga, konektor sambung Aluminium

    Konektor samberan pisah

    Materi: kuningan
    Perawatan lumahing: dilapisi timah / dilapisi tembaga
    Ukuran sing kasedhiya (salib area): 16mm2 - 240mm2

    Tembaga, konektor Split Aluminium cocok kanggo urutan lan transportasi konduktor ing jaring listrik, digawe saka tembaga. Bolt-bolt duwe utas sing bebas mbukak lan gampang nangkep flat kunci pas. Tahan banget kanggo retak lan korosi.

  • Copper connecting clamp T Type clamp

    Penjepit sing nyambung tembaga Tipe clamp

    Materi: 99,9% Tembaga murni

    Lumahing: Lapis Timah

    Iki dipasang kanthi bolt lan digunakake ing sambungan antarane peralatan listrik karo kabel lan peralatan distribusi njero ruangan

  • Copper Circular Splice Terminal

    Terminal Sambatan Lingkaran Tembaga

    Seri OT cocog kanggo sambungan konduktor tembaga (OT-3A nganti OT-1000A) ing kabel listrik karo peralatan elektronik. Iki digawe saka tabung tembaga T2 lan dilapisi timah utawa asam sing resik. Suhu kerjaane -55 ℃ nganti 150 ℃.